Ondernemen met Gijs Dellemijn van Mintwater Marketing

Knab gaat regelmatig op bezoek bij ondernemende klanten om meer over ze te weten te komen. Dit keer geeft Gijs Dellemijn een inkijkje in zijn bedrijf Mintwater Marketing. Hij vertelt onder andere over wat hij het leukste vindt aan ondernemen en hoe hij zijn financiën regelt. Benieuwd? Bekijk de video of lees het artikel eronder.
Gepubliceerd
9 maart 2020
Laatst geüpdatet
4 november 2020
Leestijd
3 minuten
- Gepubliceerd: 3 maart 2020
- Laatst geüpdate: 4 november 2020
- Leestijd: 3 minuten

Knab gaat regelmatig op bezoek bij ondernemende klanten om meer over ze te weten te komen. Dit keer geeft Gijs Dellemijn een inkijkje in zijn bedrijf Mintwater Marketing. Hij vertelt onder andere over wat hij het leukste vindt aan ondernemen en hoe hij zijn financiën regelt. Benieuwd? Bekijk de video of lees het artikel eronder.

 


Kun je iets vertellen over jezelf?

“Ik ben Gijs Dellemijn en ik ben de oprichter van Mintwater Marketing. Ik ben 24 jaar.”

Wat doe je met je bedrijf?

“Bij Mintwater Marketing helpen we online ondernemers succes behalen, door salesfunnels en Facebook- en Instagram-advertenties. Dus wat we dan doen, is sowieso elke twee weken een video call inplannen waarbij we vragen: ‘Hoe gaat het met de click-throughs, hoeveel mensen hebben een sign-up gedaan voor jouw product?”

“Maar we bespreken ook andere zaken, bijvoorbeeld zorgen waar mensen mee zitten op creatief vlak: ‘matcht dit wel met hetgeen we willen uitstralen?’ Echt over het complete plaatje.”

Wat vind je het mooiste aan ondernemen?

“Ik word echt intens happy als een klant mij belt en zegt: ‘Goh, wat we nu hebben meegemaakt, hebben we nog nooit meegemaakt’. En voor de ene klant is dat een bepaald aantal sign-ups en voor de andere is het omzetgroei, bijvoorbeeld. Maar dat zijn echt de dingen waarvoor we het doen, waar ik echt heel gelukkig van word.”

Je bent nog niet zo heel oud. Wanneer wist je dat je ondernemer wilde zijn?

“Ik ben eigenlijk altijd ondernemer geweest. Als klein mannetje stond ik al op Koninginnedag met mijn microfoon te schreeuwen om zoveel mogelijk aandacht. En dat is eigenlijk hetgeen we nu ook doen. Die skills vertalen we voor onze klanten, om aandacht te krijgen van hun ideale klant.”

Wat betekent geld voor jou?

“Geld is voor mij als persoon belangrijk in de zin van dat het een bepaalde mate van vrijheid geeft. Het geeft meer keuzes. Dat je ook wat creatiever kan nadenken, zonder dat je je druk hoeft te maken of je aan het eind van de maand nog wel een boterham kan eten.”

Zijn er dingen waarop je bespaart?

“Ik bespaar op een dure kantoorruimte, omdat we vooral werken met een virtueel team. Met mensen van over de hele wereld. Dus dat betekent dat we vrij flexibel zijn, vaak op co-working spaces kunnen zitten, of misschien zelfs vanuit een koffietentje kunnen werken.”

En waarop bespaar je juist niet?

“Ik zou nooit besparen op goede software. Daar bedoel ik mee dat we het afgelopen jaar veel geïnvesteerd hebben in de wat duurdere softwareprogramma’s. En dat heeft zoveel rust opgeleverd, in de zin van dat we een hoop kunnen automatiseren en dat het goed met elkaar werkt. Dus daar zal ik nooit op besparen.”

Hoe regel je de financiën voor je bedrijf?

“Ik heb destijds voor een zakelijke rekening bij Knab gekozen. Omdat, ja één: ze hebben gunstige tarieven. En ik hoef niet per se naar een kantoor toe waar iemand achter een balie zit en mij iets vertelt, als ik weet dat ik binnen drie minuten ook antwoord kan hebben op mijn vraag via de chat.”

Waar staat jouw bedrijf over vijf jaar?

“Over vijf jaar is Mintwater Marketing nog steeds de go-to partner voor online ondernemers die resultaat en impact willen.”Knab
Met behulp van slimme technologie helpt Knab jou meer uit je geld te halen. Door je handige bespaartips en alerts te geven bijvoorbeeld.


Deel via:

Hét zakelijk bankpakket voor zzp'ers!  Check de Knab-rekening

Profiteer nu bij Knab van hét zakelijk bankpakket voor zzp'ers