Beleggen als zzp'er

Beleggen kan een mooie manier zijn om je geld te laten groeien. Bij Knab kunnen zzp'ers met een eenmanszaak als privépersoon beleggen, binnen het zakelijk pakket!

Beleggen als zzp'er bij Knab

Nu tegen lage beheerkosten én al mogelijk vanaf € 100 per maand.

Vertel me meer

Veelgestelde vragen

Kan ik als zzp'er beleggen bij Knab?
Ja, bij Knab kun je als privépersoon beleggen vanuit je zakelijk account. Je kunt dus niet beleggen met eventueel zakelijk vermogen.
Hoe werkt het als ik mijn geld door Knab laat beleggen?
Bij Knab kun je beheerd beleggen. Daarmee geef je het werk dat beleggen met zich meebrengt uit handen. Je hoeft daardoor de financiële markten niet zélf intensief te volgen om te bepalen waarin je het beste zou kunnen beleggen. Wij doen dit voor je op een manier die bij jou past. We beleggen je geld in verschillende type beleggingen, zoals aandelen en obligaties, en zorgen ervoor dat je portefeuille wereldwijd gespreid is. Jij hoeft alleen af en toe de voortgang te checken in je Knab App.
Hoe kan ik gebruik maken van Knab Beleggen?
Via Knab kun je je geld laten beleggen. Als je hier gebruik van wil maken, vul je eerst een online vragenlijst in. Die is wettelijk verplicht en gaat over jouw financiële situatie, beleggingsdoelstellingen, je risicobereidheid en je kennis over en ervaring met beleggen. Op basis van je ingevulde gegevens bepalen wij vervolgens je risicoprofiel en stellen we een portefeuille samen, die past bij jouw persoonlijke situatie. Heb je alle stappen doorlopen? Dan gaat een beleggingsexpert direct voor je aan de slag met beleggen.
Kan ik via Knab ook zelf beleggen?
Nee, sinds december 2017 zijn we gestopt met Knab Gemaksbeleggen. Je kunt nu gebruik maken van Knab Beleggen. Hierbij laat je jouw vermogen beheren en beleggen door beleggingsexperts. Dit doen ze in een gespreide portefeuille die past bij jouw risicoprofiel. Je kunt beginnen met elk gewenst bedrag!
Wat is het verschil tussen privé en zakelijk beleggen?
Het verschil tussen zakelijk en privé beleggen heeft vooral te maken met de belastingregels. Wanneer je zakelijk belegt, wordt je rendement gezien als winst en belast in box 1. Als je privé belegt vallen eventuele rendementen in box 3, waardoor ze vaak lager belast worden dan in box 1. Overweeg daarom goed welke optie voor jou het meest geschikt is.