Ondernemen met Huub van Het Verkleedhuis

Een tijdje geleden gingen we langs bij Huub. Huub is klant bij Knab en eigenaar van Het Verkleedhuis. Wij stelden hem een aantal vragen over zijn carrière, zijn bedrijf en over zijn ervaring met Knab.
Gepubliceerd
5 augustus 2019
Laatst geüpdatet
4 november 2020
Leestijd
2 minuten
- Gepubliceerd: 1 augustus 2019
- Laatst geüpdate: 4 november 2020
- Leestijd: 2 minuten

Een tijdje geleden gingen we langs bij Huub. Huub is klant bij Knab en eigenaar van Het Verkleedhuis. Wij stelden hem een aantal vragen over zijn carrière, zijn bedrijf en over zijn ervaring met Knab.

 

Wanneer ben je Het Verkleedhuis gestart?

“Ik ben zo’n twintig jaar geleden begonnen met mijn bedrijf, in 1999. Ik was muzikant en afgestudeerd als dirigent. Op een gegeven moment kwam ik voor een musical ensemble te staan en daar werd mij gevraagd een stuk te produceren. Vanaf dat moment ben ik gaan produceren, regisseren en ben ik muzikaal leider geworden. Nu werk ik voornamelijk als producent en ben ik eigenaar van Het Verkleedhuis.”

Wat verkoop je zoal in Het Verkleedhuis?

“Met Het Verkleedhuis spelen we in op verschillende thema’s. Aangezien we met theater- en musicalproducties werken, kunnen we alles het hele jaar door gebruiken. Wat tegenwoordig een populair thema is, is Halloween.”

Welke kostuums verkoop je nog meer?

“We hebben een gedeelte met Spaanse kostuums, maar ook pakken voor cowboys en indianen. Daarnaast verkopen we het kostuum van The Beatles in alle kleuren, net als het pak van de Teletubbies. Verder hebben we kostuums van Lakeien, The Star Sisters, Jaren ’20 en ’30, Batman, Sneeuwwitje en De Hulk. En natuurlijk Dirndls voor het Oktoberfest.”

Hoe komen mensen bij Het Verkleedhuis terecht?

“Wat voor ons belangrijk is, is ons social media-platform. Vooral voor de verhuur van kleding en met Carnaval. Mensen zoeken toch het eerst online. Daarom hebben we natuurlijk ook een webshop. Hier verkopen we van elk thema wel iets.”

Je bent klant bij Knab. Waarom heb je voor Knab gekozen?

“Knab is natuurlijk ook heel erg actief op social media. Hierdoor kun je altijd snel contact opnemen. Via social media, maar ook telefonisch en via de chat en mail. Je krijgt altijd antwoord en hebt echt het gevoel dat je persoonlijk geholpen wordt. Vooral dat laatste heb ik heel erg bij Knab. Het voelt meer als een community, dan als een bank. Dat vind ik heel prettig.”

Waar staat Het Verkleedhuis over vijf jaar?

“Hoe mijn bedrijf er over vijf jaar uitziet? Groot, groter, grootst! Nee, ik zou het niet durven zeggen. Ik ben altijd met honderdduizend dingen bezig, want ik ben een creatief persoon. Ik zou nog wel 80 verschillende dingen willen doen voordat ik met pensioen ga. En dat is al best snel. Nee, dat is onzin. Over vijf jaar hoop ik dat ik dingen kan overdragen en dat ik mijn vak kan uitleggen aan andere mensen, zodat zij daar uiteindelijk weer mee verder kunnen.”Lindy Bekking
Lindy werkt als Content Marketeer bij Knab. Wij helpen jou om grip te krijgen op je financiën en het maximale uit je geld te halen.


Deel via:

Ook interessant voor jou

De voordeligste rekening voor zzp'ers!  Check de Knab-rekening

Profiteer nu bij Knab van de voordeligste zakelijke rekening van Nederland