Dit kun je doen met een zakelijk lening van Knab

Heb je een gezond bedrijf en wil je graag verder groeien? Dan heb je misschien al eens nagedacht over een zakelijke lening. Het grote voordeel van een zakelijke lening is dat je kunt investeren in je bedrijf, zonder dat je een enorme hap uit je liquide middelen neemt.
Gepubliceerd
5 september 2023
Laatst geüpdatet
24 mei 2024
Leestijd
2 minuten
- Gepubliceerd: 5 september 2023
- Laatst geüpdate: 24 mei 2024
- Leestijd: 2 minuten

Heb je een gezond bedrijf en wil je graag verder groeien? Dan heb je misschien al eens nagedacht over een zakelijke lening. Het grote voordeel van een zakelijke lening is dat je kunt investeren in je bedrijf, zonder dat je een enorme hap uit je liquide middelen neemt.

Bij Knab kun je als zzp’er terecht voor een zakelijke lening. Één van de eerste dingen die we je dan vragen is: wat is je financieringsdoel? Simpel gezegd: wat ga je met het geleende geld doen?

Met een lening van Knab kun je heel veel kanten op. Hoogover zijn er vier situaties wanneer een zakelijke lening voor jou als zzp’er handig kan zijn. Financieel expert Oskar licht ze voor je toe.

 

 

Investeren om te groeien

Wil je je bedrijf naar een hoger plan tillen? Dan heb je mogelijk extra kapitaal nodig. Je kunt het geld gebruiken om je product- of dienstenaanbod uit te breiden, nieuwe apparatuur aan te schaffen of een webshop te openen. Of misschien heb je wel een nieuwe bestelbus nodig?

Een groot project voorfinancieren

Heb je uitzicht op een groot project? Goed bezig! Maar goede kans dat je daarvoor vooraf investeringen moet doen. Dan kun je een zakelijke lening goed gebruiken. Bijvoorbeeld om extra materialen of voorraad aan te schaffen of (tijdelijk) extra personeel in te huren.

Cashflow verbeteren

Zit je zelf krap doordat jij te laat betaald wordt door je opdrachtgevers of ken je seizoensdipjes? Vervelend, maar je moet zelf natuurlijk wel aan je betaalverplichtingen kunnen blijven voldoen. Ook dan kan een zakelijke lening uitkomst bieden. Zo zorg je er in ieder geval voor dat je door kunt gaan met ondernemen.

Eigenlijk kun je een zakelijke lening gebruiken voor alles wat te maken heeft met het optimaliseren van je bedrijf. Let op: Er zijn een paar uitzonderingen. Met een zakelijke lening van Knab kun je op dit moment geen vastgoed kopen, de belastingdienst betalen of privé-investeringen doen.

Hoe werkt zakelijk lenen bij Knab?

Hoe werkt zakelijk lenen bij Knab? Ondernemers die zakelijk bankieren bij Knab vragen de lening heel eenvoudig aan door in de Knab App op het plusteken te tikken en te kiezen voor de zakelijke lening.

Heb je de vragenlijst helemaal ingevuld, dan bellen we je binnen een werkdag op voor je persoonlijke intake. Tijdens het gesprek met onze expert besprekn we waar je de lening voor nodig hebt en kunnen we eventueel het bedrag en de looptijd van je lening nog bijstellen.

Ontdek Zakelijk Lenen bij Knab

Je las zojuist een artikel uit de Knab Bieb.  Dé online verzamelplek met honderden praktische artikelen over hoe je je geldzaken als zzp'er slim kunt regelen. Geschreven door:

Nicole Bijkerk

Digital Marketeer

Gecheckt door:

Oskar Barendse

Financieel ExpertDeel via:
Eenvoudig lenen als zzp'er tot € 100.000?  Knab Zakelijk Lenen

Profiteer nu bij Knab van hét zakelijk bankpakket voor zzp'ers