Camille van Contraversial: 'Snel schakelen leverde ons klussen op'

Het was even schrikken voor Camille, toen zijn evenementenbureau Contraversial ineens een lege agenda had. Maar bij de pakken neerzitten was geen optie. Samen met choreograaf Kilian, greep hij de coronacrisis aan om een nieuwe show neer te zetten. Natuurlijk met inachtneming van de anderhalvemeterregel.
Gepubliceerd
14 augustus 2020
Laatst geüpdatet
14 augustus 2020
Leestijd
2 minuten
- Gepubliceerd: 13 augustus 2020
- Laatst geüpdate: 14 augustus 2020
- Leestijd: 2 minuten

Het was even schrikken voor Camille, toen zijn evenementenbureau Contraversial ineens een lege agenda had. Maar bij de pakken neerzitten was geen optie. Samen met choreograaf Kilian, greep hij de coronacrisis aan om een nieuwe show neer te zetten. Natuurlijk met inachtneming van de anderhalvemeterregel.

Kun je de video niet bekijken? Lees dan het uitgeschreven interview onder deze video.

 

 

 

 

 

 

 

Wie zijn jullie en wat is jullie rol in het bedrijf?

Camille: “Goedendag, ik ben Camille Di Fraia. Ik ben 28 jaar en eigenaar van Contraversial.”

Kelian: “Mijn naam is Kelian, ik ben 28 jaar en ik kom uit Eindhoven. Ik ben de choreograaf en voor de afdeling Media ben ik bij Contraversial actief.”

Kunnen jullie wat meer vertellen over Contraversial?

Camille: “Contraversial is een urban-entertainmentbureau, gespecialiseerd in urban acts. Wij werken over het algemeen met heel veel verschillende topatleten, die zich bezighouden met creative movement - zoals ik dat graag noem. Dat kan bestaan uit mensen die dansen, tricken, freerunnen, calisthenics of een andere leuke en gekke urban-sport doen."

Hoe reageerden jullie op de coronacrisis?

Camille: “In het begin van de crisis was ik eigenlijk heel erg paniekerig, want 2019 ging echt supergoed. We hadden goede vooruitzichten en opeens is alles wat je doet eigenlijk niet meer relevant. Dus dat was eigenlijk heel eng, de hele agenda was opeens leeg. Iedereen zat thuis en we moesten toch in oplossingen gaan denken.”

"Opeens is alles wat je doet, eigenlijk niet meer relevant."

Welke acties hebben jullie ondernomen?

Kelian: “In de coronatijd heb ik samen met Camille nagedacht over wat wij kunnen doen om toch nog wat diensten om te buigen voor de anderhalve meter. Zo hebben wij ook een anderhalvemetershowcase gemaakt." 

Camille: “Signjuggling, wat we dus eerder al deden in de vorm van live communicatie. Zodoende heb ik een signboard - zoals we dat noemen - laten maken van anderhalve meter lang. Ook hebben we een promofilm geschoten en dit in een nieuwsbrief en via LinkedIn aan onze klanten tentoongesteld.”

Hoe ging het financieel?

Camille: “Dankzij het snelle schakelen hebben we met ons anderhalvemeterconcept toch nog wat handel binnengesleept en wat mooie klussen kunnen doen in winkelcentra. Dit heeft er ook voor gezorgd dat wij natuurlijk niet onder water kwamen te staan.”

Zijn er ook nieuwe ideeën ontstaan?

Camille: “Toen onze agenda leeg was, was dit natuurlijk ook een kans om nieuwe dingen te gaan doen. Zo heb ik samen met onze choreograaf Kelian besloten dat het tijd was om een mooie, nieuwe show te maken die we daarna - als de wereld weer normaal is - natuurlijk op business-to-business events kunnen doen."

Tot slot..

Camille: “Dit is hoe wij met de coronacrisis omgaan en bedankt dat jullie even een kijkje hebben genomen in onze keuken. Het leven gaat door. We moeten blijven bewegen. Heel veel succes en we komen er met z'n allen sterker uit. Groetjes!”

Meer inspirerende verhalen van ondernemers lezen? Bekijk ook onze andere interviews.


Lees ook deze artikelenKnab
Met behulp van slimme technologie helpt Knab jou meer uit je geld te halen. Door je handige bespaartips en alerts te geven bijvoorbeeld.


Deel via:

Inspirerende verhalen van ondernemende Nederlanders  Bekijk alle interviews

Profiteer nu bij Knab van hét zakelijk bankpakket voor zzp'ers