Binnenkort beschikbaar: de Knab Hypotheek

Binnenkort lanceren we De Knab Hypotheek. Deze woonhuishypotheek is ontwikkeld samen met zzp’ers. Ben je geen zzp’er? Geen zorgen. Iedereen met een zakelijke óf particuliere rekening bij Knab kan de hypotheek straks aanvragen.  
Gepubliceerd
28 juni 2024
Laatst geüpdatet
28 juni 2024
Leestijd
2 minuten
- Gepubliceerd: 28 juni 2024
- Laatst geüpdate: 28 juni 2024
- Leestijd: 2 minuten

Binnenkort lanceren we De Knab Hypotheek. Deze woonhuishypotheek is ontwikkeld samen met zzp’ers. Ben je geen zzp’er? Geen zorgen. Iedereen met een zakelijke óf particuliere rekening bij Knab kan de hypotheek straks aanvragen.  

Heb je je droomhuis al op het oog of ben je gewoon benieuwd naar de eventuele opties? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Je ontvangt een seintje zodra het mogelijk is om je maximale hypotheek te berekenen en een gratis oriëntatiegesprek in te plannen. 

 

mortgage-rate

Een hypotheek ontwikkeld voor zzp’ers  

Met meer dan een kwart miljoen zzp’ers die hun geldzaken bij ons regelen is Knab dé bank voor zzp’ers. We luisteren actief naar hun wensen en behoeften. Zo ontwikkelden we op basis van klantfeedback al het Knab boekhoudpakket, slim btw sparen en Knab zakelijk lenen. 

Een van de producten die al een tijd hoog op de wensenlijst van onze klanten staat, is een woonhuishypotheek voor zzp’ers. Ben je geen zzp’er? Geen probleem. Ook als particulier kun je de Knab Hypotheek aanvragen. 

Voordelen van de Knab Hypotheek 

 1. Altijd een vaste hypotheekadviseur 
  Tijdens het aanvraagproces heb je altijd contact met een vaste adviseur. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de situaties en behoeften van zzp’ers.
 2. Alternatieve inkomstenbronnen
  Bij het bepalen van je zakelijk inkomen kijken we niet alleen maar naar de inkomsten uit je onderneming. Ook inkomsten uit dienstverband, vermogen, sociale uitkeringen en partneralimentatie kunnen we meenemen in de berekening.
 3. Ook voor startende ondernemers
  Ben je nog maar net begonnen met ondernemen? Dan kan het regelen van je hypotheek best een uitdaging zijn. De Knab Hypotheek is er ook voor startende ondernemers, al vanaf één jaar KVK-inschrijving.
 4. Bedrijfsruimte meefinancieren
  Met de Knab Hypotheek kun je ook een combinatiepand financieren, zoals een woonkantoor of woonwinkel, tot maximaal 45% bedrijfsruimte.
 5. Doorlopende ondersteuning 
  Je hypotheek is een belangrijk onderdeel van je financiële situatie. Wijzigt er iets in je (financiële) situatie? Dan denken we graag proactief mee in oplossingen. 
 6. Alles onder één dak 
  Naast je hypotheek regel je bij Knab ook meteen je verzekeringen, pensioen of je zakelijke financiering. 


Geschreven door:

Simone Bak

Junior Marketeer

Gecheckt door:

Oskar Barendse

Financieel ExpertDeel via:

Ontdek binnen 2 minuten jouw maximale hypotheek