Mobiel betalen bij Knab: jullie mening en onze vervolgstappen

Mobiel betalen houdt in dat je met je smartphone betalingen kunt verrichten op de plekken waar je ook met je betaalpas contactloos kunt betalen. Nu je bij Knab met Apple Pay kunt betalen, krijgen we ook veel vragen over de introductie van Google Pay. In dit artikel lees je wat voor feedback we daarover ontvangen en wat onze vervolgstappen zijn. Over mobiel betalen bij Knab Jullie mening Onze vervolgstappen Geef jouw mening!
Gepubliceerd
30 juli 2020
Laatst geüpdatet
2 juni 2021
Leestijd
3 minuten
- Gepubliceerd: 30 juli 2020
- Laatst geüpdate: 2 juni 2021
- Leestijd: 3 minuten

Mobiel betalen houdt in dat je met je smartphone betalingen kunt verrichten op de plekken waar je ook met je betaalpas contactloos kunt betalen. Nu je bij Knab met Apple Pay kunt betalen, krijgen we ook veel vragen over de introductie van Google Pay. In dit artikel lees je wat voor feedback we daarover ontvangen en wat onze vervolgstappen zijn.

Bij Knab kun je nu nog niet mobiel betalen, maar we werken er hard aan om dit te introduceren

Over mobiel betalen bij Knab

Knab ziet het belang en alle voordelen van mobiel betalen in. Daarom hebben we goed nieuws. Vanaf nu kun je als Knab-klant betalen met Apple Pay. Je kunt Apple Pay voor zowel je particuliere rekening als je zakelijke rekening activeren.Ons doel is om mobiel betalen uiteindelijk via alle grote aanbieders aan te bieden. Google Pay is daar één van. Wanneer dat zover is, is nu nog niet te zeggen.

Jullie mening

Via Knab Open, de Servicedesk en social media ontvangen we dagelijks veel vragen over mobiel betalen. De meest gestelde vragen gaan over wanneer mobiel betalen - met Google Pay - mogelijk wordt bij Knab en waarom de introductie zo lang op zich laat wachten. Vooral nu we Apple Pay wél aanbieden voor Apple-gebruikers.

Wat we ook veel van jullie terug krijgen, is dat het contactloos betalen tijdens de corona-epidemie belangrijker gevonden wordt. Klanten vinden het onprettig om soms toch nog de betaalpas in combinatie met de pincode te moeten gebruiken als de limiet van de pas is bereikt. Mobiel betalen lost dit probleem op.

Wat we met de feedback hebben gedaan en onze vervolgstappen

Zoals gevraagd proberen we jullie via Knab Lab en specifiek dit artikel op de hoogte te houden van iedere stap die tijdens het proces wordt gezet. Ook hebben we op de Knab Bieb een artikel geschreven over contactloos mobiel betalen en de verschillende vormen. Hierin geven we aan hoe ver we zijn in het proces.

We vinden het belangrijk dat we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom onze producten en diensten en snappen de frustratie over dat Google Pay nu nog op zich laat wachten. Via Knab Lab en dit artikel houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de status hiervan.

We willen graag zo snel mogelijk een duidelijker beeld geven van waar we ons bevinden in het proces met betrekking tot de introductie van Google Pay. Zodra daarvoor concrete plannen zijn, lees je dat natuurlijk hier. Op deze manier staat alle informatie die we hebben over Google Pay overzichtelijk op één pagina weergegeven.

Ondertussen houden we alle reacties die binnenkomen via Knab Open, de Servicedesk en social media over mobiel betalen in de gaten en geven we dit steeds door aan iedereen die hieraan werkt.

Geef jouw mening!

Wil jij ook graag je mening geven over hoe de planning voor Google Pay eruit moet zien, over welke vormen van mobiel betalen jou het meeste aanspreken of over mobiel betalen in het algemeen? Dat kan direct op deze pagina via de vragenlijst die rechts in beeld verschijnt. Komt deze bij jou niet in beeld? Gebruik dan de knop 'Geef je mening' die je rechts ziet staan, of laat je mening achter via de onderstaande blauwe knoppen. Let op: Dit is anoniem. We nemen dus geen contact met je op, maar lezen alles.

Liever niet anoniem je mening geven? Je kunt je ook opgeven voor een telefonisch gesprek waarin je producten en diensten test, of contact opnemen met onze Servicedesk. Cansu Dengiz
Cansu is UX Researcher bij Knab en verantwoordelijk voor het ophalen én terugkoppelen van alle feedback van onze klanten.


Deel via:

Ook interessant voor jou

Test onze producten en diensten op Knab Open  Geef je mening

Bij Knab behoud jij gemakkelijk het inzicht in je financiën