Tips en info over je hypotheek regelen

Een hypotheek afsluiten is niet zomaar iets, daar moet je goed overnadenken. Gelukkig doe je dat niet alleen. De toegewijde hypotheekadviseurs van Knab helpen je graag. Maar ook voor, tijdens en na je adviesgesprek geven we je graag zoveel mogelijk informatie. Check de rest van deze pagina maar eens.


Waar wil je meer over weten?

Veelgestelde vragen

Voor onafhankelijk hypotheekadvies en het afsluiten van de hypotheek (met verzekeringen) betaal je bij ons een scherpe prijs tussen de € 1.399 en € 1.699. Het kan zijn dat jou situatie complexer is en ons meer tijd en aandacht kost. Dan betaal je € 400 extra. Op onze prijspagina vind je een handig overzicht van de tarieven.

Welke documenten je moet aanleveren bij je hypotheekaanvraag, is afhankelijk van je situatie. In je beveiligde persoonlijke omgeving van onze website geven wij precies aan welke je nodig hebt. Nog geen klant bij Knab? In onze gratis checklists staan alle documenten die je nodig hebt voor de aanvraag van je eerste hypotheek en je tweede hypotheek in een overzicht. Handig!

Ons aanbod bestaat uit 30 verschillende hypotheekverstrekkers, van bekende banken tot nieuwe partijen. In totaal zijn dit ruim 40 hypotheken die wij voor jou kunnen regelen. Je vindt bij ons dus altijd een hypotheek die bij jou past, met de laagste rente en voorwaarden.

Het wordt voor zzp'ers steeds makkelijker om een hypotheek af te sluiten. In de regel wordt je gevraagd om de jaarcijfers en Inkomstenbelastingaangiftes van de laatste drie kalenderjaren. Vaak heb je ook een prognose nodig van een accountant. Ben je nog geen 3 jaar zelfstandig? Dan zijn de mogelijkheden afhankelijk van jouw specifieke situatie. Bereken op onze website jouw persoonlijke hypotheek.

Ja, dat kan! Wij werken namelijk samen met Finzie. Zij geven onafhankelijk advies waar je maar wilt: bij jou thuis, op locatie of via de webcam. En dat voor dezelfde scherpe prijs én tevredenheidsgarantie.

Ontdek binnen 10 minuten jouw voordeligste hypotheek