Haal het maximale uit je zakelijke belastingaangifte

Ook als ondernemer moet je vóór 1 mei aangifte hebben gedaan over je inkomsten. De Belastingdienst heeft dat de afgelopen jaren makkelijker gemaakt, met Knab wordt het ook leuker. Doe je voordeel met onze tips en slimme trucs waarmee je het maximale uit je aangifte haalt. 

Online Seminar: Belastingaangifte voor ZZP'ers

Op maandag 4 maart organiseert Knab een gratis Online Seminar speciaal voor zzp'ers. Financieel Planner Oskar Barendse geeft tips en tricks waarmee jij het maximale uit je belastingaangifte kunt halen. Stel deze avond vooral ook vragen via de chat!

Lees meer over factoring

Kun je 4 maart niet? Geen probleem als je je aanmeldt ontvang je na afloop altijd een terugkijklink.

1
Zelf doen of laten doen?

Je kunt de hele belastingaangifte uitbesteden aan een boekhouder. Dat heeft natuurlijk voordelen, maar ook zeker nadelen. Het kost geld, en je verliest mogelijk de grip op je eigen cijfers. Bedenk voor jezelf even goed of je niet beter zelf online de stappen van de aangifte kunt doorlopen. 

2
De heilige graal: Het urencriterium

Je weet waarschijnlijk dat je recht hebt op een hele hoop extra aftrekposten als je minimaal 1225 uur per jaar aan je onderneming besteedt. Zit je op het randje? In het Online Seminar laat Oskar zien dat je meer uren aan je onderneming toe mag kennen dan je nu waarschijnlijk doet. 

3
VERDIEP JE IN DE AFTREKPOSTEN

Ook als je niet aan het urencriterium voldoet heb je alsnog recht op flink wat aftrekposten. Denk aan afschrijving van bedrijfsmiddelen, de huur van je bedrijfsruimte en abonnementskosten. En er is meer. Wist je dat je per zakelijke kilometer € 0,19 cent mag aftrekken? 

Knab University: Belastingaangifte voor zzp'ers

De hierboven genoemde tips zijn een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens het Online Seminar. Daarnaast heeft Oskar Barendse ook een Knab University opgenomen, waarin hij in vijf minuten vertelt waar je precies waar je op moet letten als je aangifte gaat doen. Doe er je voordeel mee!

Altijd een compleet financieel overzicht

De belastingaangifte is een stuk makkelijker als je een goed overzicht hebt van jouw financiën. Met het gratis Financieel Plan van Knab krijg je grip op je financiën, inclusief uitgebreide financiële tips op basis van jouw inkomsten en uitgaven én een plan voor de toekomst. Zo weet je bijvoorbeeld of je extra moet sparen voor je pensioen of juist minder zou kunnen werken.

MEER OVER HET FINANCIEEL PLAN

Oskar Barendse - Financieel Planner

'De Belastingdienst komt steeds meer z'n belofte na: het wordt daadwerkelijk makkelijker. In dat gemak schuilt wel het gevaar dat je zelf minder oplet. En dat kan je serieus geld kosten.'

De hierboven weergegeven informatie is louter informatief en kan niet als een invididueel advies worden beschouwd. Raadpleeg voor specifiek advies over jouw specifieke persoonlijke situatie je financieel adviseur.