Knabs Klaslokaal

Waar bewaart een bank zó veel geld? En hoe gaat een bank om met de coronacrisis? Van kinderen die nu thuis zitten, kregen we veel vragen over geld. En in deze vreemde tijd is het extra belangrijk om elkaar goed te helpen. Knab-juf Cansu legt jullie daarom precies uit hoe het zit!

Hoe ga jij om met je zakgeld?

Yes, je zakgeld is binnen. Snel naar de snoepwinkel dus! Maar wacht eens even… Als je nu alles in een keer uitgeeft, kan je die nieuwe Lego-set niet meer kopen. Is het slim om ook te sparen? Kijk hier wat andere kinderen doen en wat Knab-juf Cansu erover vertelt!

Waar bewaart een bank al het geld?

Misschien zie jij een kluis voor je die helemaal vol zit met geld en goud. Maar klopt dat wel? Hoe zit dat dan bij een online bank? Ontdek snel wat andere kinderen denken en hoe het bij Knab werkt!

Wat voor invloed heeft het coronavirus op banken en hun klanten?

Het is sowieso heel verdrietig dat er nu veel mensen ziek zijn door het coronavirus. En de maatregelen die worden genomen, zijn ook even wennen. Bij Knab zijn er veel dingen nog steeds hetzelfde, maar er zijn ook wel een paar dingen anders door het coronavirus. Knab-juf Cansu vertelt hoe dat zit!

Alles over corona en geldzaken

Zijn je ouders ook op zoek naar meer informatie over het coronavirus en hun geldzaken? Laat ze dan vooral even een kijkje nemen op onze speciale pagina over corona, maatregelen en financiën.

Bekijk de pagina

Cansu Dengiz - Knab

'Ik vind het belangrijk dat we elkaar in deze vreemde tijd helpen. Daarom wilde ik graag deze filmpjes voor kinderen presenteren. Niet alleen voor collega's met kinderen thuis, maar voor iedereen!'

Goed om te weten

De hierboven weergegeven informatie is puur informatief en kan niet als een individueel advies worden beschouwd.