Info over inkomstenbelasting

27 december 2022

Dit moet je als zzp’er met de voorlopige aanslag

21 maart 2023

5 tips voor de aangifte inkomstenbelasting als zzp’er

27 december 2022

Dit moet je weten over de nieuwe kleineondernemersregeling

10 januari 2023

Hoeveel inkomstenbelasting moet ik betalen als zzp'er?

22 februari 2022

Wanneer ben ik ondernemer voor de inkomstenbelasting?

22 december 2022

Zzp’er en belastingaangifte: box 1, 2 en 3 uitgelegd

30 november 2021

Boekhouding zzp voor starters: hoe begin je? | University video

24 februari 2023

Belastingaangifte zzp: hoe doe je dat? (met slimme tips!)

3 januari 2023

Hoeveel kan ik sparen voordat ik vermogensbelasting betaal?

Vraag en antwoord

De Knab Bieb is dé plek vol online informatie over geldzaken. Hier helpt online bank Knab je om het meeste uit je geld te halen. Of het nu gaat over de belastingaangifte, of belastingvrij sparen.

Bij Knab werkt een team van content-specialisten hard om relevante informatie in begrijpelijke artikelen en video's te gieten. Daar krijgen deze specialisten hulp bij van meerdere financieel experts, zoals Oskar Barendse. Hij is Manager Financiële Planning bij Knab en staat altijd paraat om alle content te controleren. De informatie van Knab wordt pas gepubliceerd als het door minimaal één financieel expert en een content-specialist is gecontroleerd.

Via de zoekfunctie kun je alle informatie op de Knab Bieb doorzoeken. Heb je een algemene vraag of suggestie? Rechts op deze pagina zie je de knop 'Feedback'. Daar kun je op klikken om vervolgens je vraag te stellen. We lezen alles, maar kunnen via deze route niet persoonlijk antwoorden. Wel kunnen we het meenemen in het maken en verbeteren van onze online informatie. Heb je een vraag over Knab of wil je graag persoonlijk contact opnemen met ons? Kijk dan op knab.nl/contact. Let op: We geven geen persoonlijk financieel advies.