Ontdek de Knab Crowdfunding app en nieuwe online features!

  • 2 minuten
  • 22 juni 2018
14 juni 2018 - Goed nieuws! De nieuwe Knab Crowdfunding app staat voor je klaar en zit vol nieuwe, handige features. Daarnaast is jouw online omgeving als je inlogt bij Knab Crowdfunding ook verbeterd. In één blik krijg je inzicht in je huidige investeringen, netto-rendement en terugbetalingen. En investeren is nog makkelijker geworden!
Klant kijkt op zijn tablet

Check je vernieuwde online omgeving van Knab Crowdfunding

Jouw online omgeving van Knab Crowdfunding is ook vernieuwd en verbeterd. Met de toevoeging van de nieuwe features wordt investeren nog overzichtelijker, handiger én leuker. In dit artikel leggen we uit wat we vernieuwd hebben, maar je kunt het ook direct zelf ontdekken in jouw online omgeving.

✔︎ Persoonlijk financieel dagoverzicht

Met dit nieuwe actuele dagoverzicht check je in één overzicht welke investeringen je hebt gedaan, wat je rendement is en hoe de afbetalingen ervoor staan. Je kunt meteen je saldo inzien, en je ziet in één oogopslag hoeveel investeringen succesvol zijn afgelost.

✔︎ Direct inzicht in je persoonlijke netto-rendement!

Benieuwd of jouw investeringen het beter doen dan andere investeringen? Snappen we. Je vergelijkt eenvoudig jouw netto-rendementen met het totaal aan bedrijfsleningen die we bij Knab Crowdfunding hebben aangeboden. Daarnaast hebben we de kosten veel inzichtelijker gemaakt.

investeer makkelijk via smartphone en tablet met de nieuwe Knab Crowdfunding app!

Stel: je wilt investeren in een kansrijk project, maar je bent onderweg. Vanaf nu investeer je in een handomdraai in nieuwe bedrijfsleningen. Gewoon op je smartphone of tablet. Je krijgt een alert bij een livegang, je kunt investeren via iDeal en je hebt direct inzicht in jouw saldo en actuele netto rendement.

alert bij een nieuwe investeringskans

Als je eerder geïnvesteerd hebt, weet je dat populaire investeringskansen soms razendsnel worden volgeschreven. Je krijgt een sms-bericht op je smartphone of tablet zodra een lening live gaat. In de app investeer je vingervlug met een paar klikken. Zo hoef je niet meer op de klok te letten als je wilt investeren. En je laat geen nieuwe kansen ongezien voorbij gaan. Handig? Handig!

Investeren via iPhone, iPad of Android smartphone of tablet

Komt er een investeringskans voorbij, maar ben je onderweg of lig je op het strand? Ook dan komt de Knab Crowdfunding app goed van pas. In een paar klikken lees je de pitch, voeg je saldo toe via iDeal en investeer je in die veelbelovende bedrijfslening. Zo simpel is het. Zelf proberen? Download dan nu de app!

Is het veilig?

Super veilig! Je kunt gewoon inloggen zoals je dit normaal ook doet, met jouw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord. Je kunt zelf een 5-cijferige beveiligingscode kiezen om versneld in te loggen. De app wordt in de app-store aangeboden door Collin Crowdfund N.V. Dit is een samenwerkingspartner van Knab Crowdfunding. Zo is jouw veiligheid gewaarborgd.

Download de gratis Knab Crowdfunding app

Hoe je aan de app komt? Heel makkelijk.


Stenfinn Deguelle
Stenfinn werkt bij Knab. Knab is een online bank en onafhankelijk adviseur van hypotheken en verzekeringen.


Investeer in ambitieuze ondernemingen via Knab  Check Knab Crowdfunding

Iedereen kan beleggen bij Knab