Slim ondernemen in tijden van corona: Ideefabriek

Verjaardagsfeestjes, bruiloften, babyshowers: door de coronacrisis kan dat nu allemaal even niet. Maar, bijzondere momenten zijn er nog steeds. Carin en Suzanne van Ideefabriek laten in deze video zien dat je deze momenten nog steeds onvergetelijk kunt maken.
Gepubliceerd
26 mei 2020
Laatst geüpdatet
29 mei 2020
Leestijd
2 minuten
- Gepubliceerd: 26 mei 2020
- Laatst geüpdate: 29 mei 2020
- Leestijd: 2 minuten

Verjaardagsfeestjes, bruiloften, babyshowers: door de coronacrisis kan dat nu allemaal even niet. Maar, bijzondere momenten zijn er nog steeds. Carin en Suzanne van Ideefabriek laten in deze video zien dat je deze momenten nog steeds onvergetelijk kunt maken.

Liever lezen? We hebben die video hieronder voor je uitgeschreven. 

 

 

 

 

 

 

 

Hoi, ik ben Carin en dit is Suzanne: Hoi! En naast vriendinnen zijn wij ook al twee jaar eigenaar van Ideefabriek. Carin: “Ideefabriek is een blog en een webshop vol met originele ideeën voor bijzondere momenten. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een babyshower of natuurlijk je verjaardag!” Suzanne: “Wij willen onze lezers inspireren met unieke ideeën, zodat hun bijzondere moment onvergetelijk wordt.”

Iets negatiefs omzetten in iets positiefs

Carin: “Toen de coronacrisis begon had het eigenlijk al vrij snel persoonlijke gevolgen voor ons. Ik zou zelf in april gaan trouwen. Helaas ging dat feest niet door en hebben we het moeten verzetten. In het begin heel verdrietig natuurlijk. Maar ja, ik had al vrij snel door dat ik niet de enige bruid was, en ik wilde graag iets negatiefs omzetten in iets positiefs. En daarom hebben we met Ideefabriek toen besloten om andere bruidsparen die hetzelfde meemaken een hart onder de riem te steken en een beetje te strooien met extra liefde.”

Een handgeschreven gebaar

Suzanne: “Wij ontwierpen een kaart speciaal voor deze bruidsparen. Familie en vrienden hadden de mogelijkheid om hen een lief kaartje te sturen en hoefden alleen de verzendkosten te betalen. Wij namen de kosten voor het drukken van de kaart voor onze rekening. En we schreven zelfs een boodschap met de hand op de kaart en deden het op de post.”

Carin: “Inmiddels zijn alle kaarten gewoon uitverkocht! We vinden het superleuk dat we namens onze lezers zoveel andere bruidsparen wat extra liefde hebben mogen geven.”

Bijzondere momenten blijven doorgaan

Carin: ”Tegelijk met deze actie zijn we begonnen met andere pakketten. Want ja, bijzondere momenten blijven doorgaan ondanks de crisis. Denk aan een verjaardag, mensen die met pensioen gaan, dat blijft gewoon doorgaan. Daarom hebben we speciale cadeaupakketten samengesteld.”

Suzanne: “Veel winkels waren immers gesloten, en de oproep was om zoveel mogelijk thuis te blijven. Hoe handig is het dan dat je iemand een persoonlijk en origineel cadeautje kan toesturen. Wij gaven mensen ook de mogelijkheid om het rechtstreeks naar de ontvanger te sturen, samen met een handgeschreven kaartje.”

Best een beetje trots

Carin: “We vinden het echt superleuk om te zien dat de pakketten dan ook echt massaal zijn verkocht. Het is mooi om te zien dat mensen in deze tijd alsnog bijzondere momenten met elkaar willen delen. Ondanks dat ze er fysiek niet bij kunnen zijn, willen ze wel even zeggen: ‘hey, ik denk aan je.’ Wij vinden het heel tof en ook heel bijzonder dat wij dit voor mensen mogelijk hebben kunnen maken. En daar zijn wij best wel een beetje trots op. We blijven vooral mensen inspireren met bijzondere ideeën voor bijzondere momenten.Knab
Met behulp van slimme technologie helpt Knab jou meer uit je geld te halen. Door je handige bespaartips en alerts te geven bijvoorbeeld.


Deel via:

Ook interessant voor jou

Hoe ga jij om met de coronacrisis?  Check onze tips

Profiteer nu bij Knab van hét zakelijk bankpakket voor zzp'ers