Dierendag: ondernemen met Mevrouw de Hond

0:05 0:11
Gepubliceerd
4 oktober 2018
Laatst geüpdatet
22 februari 2022
Leestijd
2 minuten
- Gepubliceerd: 2 oktober 2018
- Laatst geüpdate: 22 februari 2022
- Leestijd: 2 minuten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0:05
 
0:11
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Het is dierendag! Hét moment om een dagje mee te lopen met de uitlaatservice van één van onze zakelijke klanten: Mevrouw de Hond! Klaar voor 2 minuten schattigheid? Wij wel. Check de video snel!

Linda, Waarom koos je ervoor om iedere dag met honden te werken?

Ik ben helemaal gek op honden. Ze zijn altijd blij. Als je binnenkomt staan ze te kwispelen en te trappelen om weer mee te gaan met de uitlaatservice. Dat vind ik helemaal te gek. En elke hond heeft een eigen karakter. Dat is erg leuk. Als je ze leert kennen, ontdek je dat iedere hond weer heel eigen is.

Wie kunnen er bij Mevrouw de Hond terecht?

Mijn naam is Linda Baars en mijn uitlaatservice heet Mevrouw de Hond. Zelf heb ik twee beagles, maar de rest van de dag laat ik nog zo’n 15 tot 20 andere honden uit met mijn uitlaatservice. Ik heb ook een puppy service en ik begeleid honden met gedragsproblemen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik haal iedere werkdag de honden van mijn klanten bij hen thuis op. Dan neem ik ze mee in mijn bus en dan rijd ik naar mijn landje toe. Dat is een stuk bos en een grasveld waar de honden lekker kunnen loslopen en kunnen spelen met elkaar. Mijn stukje land is omheind, dus helemaal veilig.

Hoe kun je je eigen hond het beste verwennen op dierendag?

Dierendag is natuurlijk de dag om natuurlijk wat extra aandacht aan je hond te geven. Kies bijvoorkeur iets uit waarvan je weet dat je hond het echt leuk vindt, zoals een lange boswandeling of zwemmen. Wat ook altijd leuk is om samen met je hond te doen zijn speur-spelletjes en puzzeltjes. Zo maak je er gewoon een hele leuke dag van met elkaar.

We hebben Nog één vraag, Linda. Waarom kauwen honden toch zo graag op de bankpasjes van onze klanten?

Dat is een grappige vraag! Honden die ergens op kauwen voelen ontspanning. Ze kiezen vaak schoenen, een bankpasje of een portemonnee om op te kauwen. Dat doen ze omdat deze spullen ruiken naar de baas. Dat geeft de hond een vertrouwd gevoel. Dus eigenlijk kun je het zien als een compliment!

Mevrouw de Hond is zzp’er én klant van Knab. Benieuwd waarom?

De zakelijke rekening van Knab is een prijsbreker en daarmee ideaal voor zzp’ers. Voor € 7 per maand krijg je een onbeperkt aantal betaalrekeningen, bijbehorende betaalpassen en weergaloos goede service.

Lees ook deze artikelenStenfinn Deguelle
Stenfinn werkte in 2018 en 2019 voor Knab. Hij schreef verschillende artikelen over (zakelijke) financiën.


Deel via:
Hét zakelijk bankpakket voor zzp'ers!  Check de Knab-rekening

Profiteer nu bij Knab van hét zakelijk bankpakket voor zzp'ers