E-books: huis kopen en hypotheek afsluiten

E-book: Zo koop je een nieuwbouwwoning

Ga jij voor een spiksplinternieuwe woning? Lees in dit e-book waar je mee te maken krijgt als je nieuwbouw koopt.

Download gratis

E-book: Bezichtig jouw droomwoning als een pro

Waar moet je op letten als je een huis bezichtigt? In dit e-book lees je er alles over. Met handige checklist voor de bezichtiging!

Download gratis

E-book: Het tekenen van het voorlopig koopcontract

Een voorlopig koopcontract is bindend. Weet waar je je handtekening onder zet met dit e-book. Inclusief model koopovereenkomst!

Download gratis

E-book: de werkgevers- en intentieverklaring

Als je een huis koopt, vraagt de geldverstrekker om een werkgevers- en soms ook een intentieverklaring. Lees hier wat dat is en hoe je die in één keer juist invult.

Download gratis

E-book: Zo vind en koop je jouw eerste woning

Droom jij van je eigen stulpje, maar weet je niet waar te beginnen? In vijf hoofdstukken laten we zien welke stappen jij doorloopt als je een woning koopt.

Download gratis

E-book: Voordelig je eerste hypotheek afsluiten

Als je je eerste woning koopt, komt er veel nieuwe informatie op je af. Een ding weet je zeker: je wilt niet te veel betalen. Zo regel je jouw hypotheek verstandig.

Download gratis

E-book: Eerste huis kopen met een Starterslening

Is jouw maximale hypotheek net niet toereikend genoeg voor je eerste koopwoning? Een Starterslening kan uitkomst bieden. Bepaal met dit e-book wat deze lening voor jou kan betekenen.

Download gratis

E-book: Nationale Hypotheek Garantie 

Een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is veilig en voordelig. Vind hier alle voordelen en voorwaarden op een rij.

Download gratis

E-book: Van renteaanbod naar bindende hypotheekofferte

Als jij een hypotheek wilt afsluiten, ontvang je uiteindelijk een hypotheekofferte. Maar hoe gaat de hypotheekaanvraag in z'n werk en waar zet jij straks je handtekening onder?

Download gratis

E-book: Verzekeringen bij je droomwoning

Koop je binnenkort een huis? Dan is een aantal verzekeringen verstandig en soms zelfs verplicht om af te sluiten. We zetten ze voor je op een rijtje in dit e-book.

Download gratis

E-book: Hypotheekvormen, annuïtair of lineair aflossen

Koop jij je eerste huis? Dan kun je kiezen uit twee hypotheekvormen waarbij je aflost op je hypotheek: de annuïteiten- en de lineaire hypotheek. Ontdek met dit e-book welke aflossingsvorm bij jou past.

Download gratis

E-book: bepaal de woningwaarde met een taxatie

Koop jij een bestaande woning? Dan moet deze worden getaxeerd. Lees wat een taxatie inhoudt en waarop de taxateur de woningwaarde baseert.

Download gratis

E-book: Inspecteer jouw woning met een bouwkundige keuring

De bouwkundige keuring is niet verplicht, maar soms wel slim. Het geeft je zekerheid over de staat van je woning. Lees er hier alles over.

Download gratis

E-book: Stappenplan om je hypotheek af te sluiten

De huizenjacht is leuk, maar het regelen van de hypotheek minder. Met dit stappenplan regel jij je hypotheek in een handomdraai.

Download gratis

E-book: Naar de notaris voor de overdracht van je huis

Is binnenkort de overdracht van jouw woning? Behalve de sleutels ontvangen, moet je die dag nog meer belangrijke dingen doen. Bereid je goed voor met dit e-book.

Download gratis

E-book: Alles wat je moet weten over hypotheekrente

Voor je hypotheek wil je niet te veel betalen. Daarom is het slim om je in hypotheekrente te verdiepen. Met dit e-book weet je precies waar je op moet letten.

Download gratis

E-book: Leer bieden op een huis én onderhandelen

Zodra je jouw droomwoning gevonden hebt, wordt het spannend. Hoe bepaal je je openingsbod? Hoe weet je dat je niet teveel betaalt? Dit e-book helpt je op weg.

Download gratis

E-book: Zo werkt het kopen van een appartement

Ben je van plan om binnenkort een appartement te kopen? Met dit e-book ga je goed voorbereid op zoek.

Download gratis

E-book: De ins & outs van je volgende woning kopen

Je weet wat er komt kijken bij het kopen van een huis, maar het kan best zijn dat dingen er nu iets anders aan toe gaan. In dit e-book lees je precies wat je kunt verwachten.

Download gratis